GÜNCEL ENDEKS
Buğday
0,78 TL   
1,10 TL
Arpa
0,78 TL   
0,78 TL
Mısır (dane)
0,73 TL   
0,76 TL
Mısır (silajlık)
0,16 TL   
0,30 TL
Saman
0,35 TL   
0,35 TL
Un
1,32 TL   
1,32 TL
Ayçiçek
1,66 TL   
1,66 TL
Peynir (Beyaz)
13,38 TL   
14,00 TL
Peynir (İnek)
10,69 TL   
12,60 TL
Peynir (Koyun)
18,52 TL   
18,52 TL
Peynir (Keçi)
16,33 TL   
16,33 TL
Peynir (Paçal)
17,28 TL   
17,28 TL
Peynir (Cheddar)
11,50 TL   
11,50 TL
Eski Kaşar Peynir
18,40 TL   
24,54 TL
Taze Kaşar Peynir
15,33 TL   
19,44 TL
Lor
1,81 TL   
2,78 TL
Süt (İnek)
0,96 TL   
1,21 TL
Süt (Koyun)
2,23 TL   
2,50 TL
Süt (Keçi)
1,14 TL   
1,70 TL
Dana Kemikli Karkas Eti
27,50 TL   
44,00 TL
Kuzu Kemikli Karkas Eti
21,00 TL   
34,00 TL
İnek Kemikli Karkas Eti
20,25 TL   
22,25 TL
Büyükbaş Et
17,00 TL   
25,00 TL
Küçükbaş Et
16,88 TL   
16,88 TL
Yapak
2,20 TL   
2,20 TL
Sığır Derisi
2,75 TL   
3,24 TL
Domates
2,10 TL   
4,80 TL
Kırmızı Lahana
0,85 TL   
0,85 TL
Biber (Macar)
6,65 TL   
7,50 TL
Biber (Kapia)
5,65 TL   
7,50 TL
Biber (California)
5,65 TL   
7,10 TL
Dana (Besi)
4.333,33 TL   
6.692,31 TL
Dana (Damızlık)
4.559,17 TL   
9.371,63 TL
Dana (Kasaplık)
3.500,00 TL   
7.300,00 TL
Düve (Damızlık)
6.484,00 TL   
6.788,00 TL
Düve (Kasaplık)
3.561,81 TL   
4.250,00 TL
İnek (Kasaplık)
2.367,00 TL   
6.900,00 TL
Buzağı
2.762,50 TL   
2.762,50 TL
Kuzu
388,89 TL   
660,00 TL

Mali İdari İşler ve Personel Müdürü

Kırklareli Ticaret Borsası Kırklareli'nin kalkınmasına katkıda bulunuyor...

Mali İdari İşler ve Personel Müdürü

Bu pozisyonda bulunması gereken iş gerekleri

  1. En az Lise mezunu olmak.
  2. Sektörde en az 3 yıl deneyimli olmak.

Bu pozisyonda çalışanın görev, yetki ve sorumlulukları

  1. Cari hesap takibi yapar.
  2. Bankaya yatırılan veya bankadan çekilen paraların, ödenen çeklerin, yapılan veya gelen havalelerin takibini yapar.
  3. Üyelerden alınan çek, senet ve diğer teminatların takibini yapar.
  4. Personelin hak ettiği ücreti ve bu ücretten yapılan yasal kesintiler, bu kesintilerin nereye, nasıl ve ne şekilde ödeneceğinin takibini yapar.
  5. Resmi evrakları düzenler, tasnif eder, kayıt altına alır ve düzgün bir şekilde ilgili yerlere dosyalar.
  6. Tedarikçi firmalar tarafından gelen faturaları muhasebe yazılımına düzenli ve eksiksiz girmek.
  7. Kendisine bağlı bulunan birimlerin verimliliğini sağlamak.
  8. Günlük yapılacak iş akışını takvim planında paylaşmak.

Sosyal Medyada Paylaş

web tasarım