BÜYÜK ANADOLU LOJİSTİK ORGANİZASYONLAR A.Ş.

BALO, lojistik sektörüne demiryolu ağırlıklı intermodal taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
2011 yılında Türkiye'nin çatı sivil toplum örgütü olan TOBB - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin öncülüğü ve katılımında, Türkiye'nin birçok yöresinde oda, borsa ve organize sanayi bölgelerinin iştiraki ile 94 ortakla kurulmuş ve yapılan sermaye artırımı ile birlikte 2014 yılından itibaren 118 ortağa ulaşmıştır.
UTIKAD Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenler Derneği'nin de ortağı olduğu şirketimiz BALO'nun kurumsal yapılanma hazırlıkları 2012 yılında gerçekleştirilmiş ve 2013 yılında lojistik sektöründe yer alan nakliyeci ve forwarder firmalara blok tren ile yük taşımacılığı hizmetini sunmaya başlamıştır.
BALO, Türkiye sanayici ve ticaret adamlarının lojistik sektöründe önemli bir yatırımıdır.