Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan Altıntel 14.Geleneksel Gençlik ve Modifiye Festivali' ne Katıldı
Pınarhisar Belediyesi tarafından bu yıl 14. kez düzenlenen Geleneksel Gençlik ve Modifiye Festivali, renkli görüntülere ve yoğun katılıma sahne oldu.
Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan Altıntel, bölgenin sosyal ve kültürel hayatına canlılık katan bu coşkulu organizasyona katılım sağladı.
Festival alanındaki stantları tek tek gezen ve gençlerle bir araya gelen Başkanımız Altıntel, etkinlik boyunca Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay ile de bir araya gelerek bir süre görüştü. İlçede gerçekleştirilen çalışmalar ve gençliğe yönelik projeler üzerine fikir alışverişinde bulundular.
Nazik misafirperverlikleri ve bu renkli organizasyon için Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay’a teşekkür ediyor, gençlerimizin enerjisiyle hayat bulan bu tür etkinliklerin artarak devamını diliyoruz.
Önceki Haber
Sivas Kongresi




